Videochat Cluj-Napoca - studio profesional

NewLife Studio Cluj-Napoca este locul în care te simți ca acasă, în familie, într-un spațiu intim și discret alături de o echipă tânară, dar cu multă experiență în domeniu!

Aplică acum

Despre Noi

Deși suntem un brand nou în Cluj-Napoca, ne lăudam cu o echipă tânără, dinamică, serioasă, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul videochatului.

Suntem mai mult decât un studio de videochat din Cluj. Suntem partenerul tău de încredere în ascensiunea ta profesională. Te ajutăm să fii independentă financiar în condiții legale, indiferent de calificarea și experiența anterioară.

Studioul nostru promovează un job modern care îți oferă posibilitatea de a câștiga peste 3000$/lună. Alături de noi îți vei putea îndeplini cele mai mari vise: vei avea posibilitatea să îți achiziționezi mașina preferată, o casă/un apartament pe placul tău, să mergi în vacanțe exotice, să îți întreții financiar familia etc. Echipa noastră de traineri te va ajuta în permanență să evoluezi și să ajungi în top! Vei învăța toate tehnicile și metodele prin care vei putea avea câștiguri financiare din ce în ce mai mari.

Credem în munca de echipă, iar noi te vom susține din toate punctele de vedere: îți punem la dispoziție calculatoare de ultimă generație, te vom promova constant și te vom susține la fiecare pas!

Contactează-ne

De ce să alegi să fii
model de videochat?

→ câștiguri mult mai mari decât ai avea la oricare alt job
→ te dezvolti atât pe plan financiar, cât și pe plan personal
→ mediu de lucru plăcut, cu persoane pozitive și open-minded
→ ai flexibilitate în ceea ce privește programul de lucru - tu alegi zilele libere
→ nu simți că lucrezi - asculți muzică, conversezi cu diferite persoane, dansezi
→ îți îmbunătățești limba engleză

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le poți avea daca alegi sa lucrezi
ca model de videochat. Pe celelalte te lăsăm să le descoperi alături de noi!

Contactează-ne

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le poți avea daca alegi sa lucrezi
ca model de videochat. Pe celelalte te lăsăm să le descoperi alături de noi!

Contactează-ne

Ce îți oferim

Procent
50-60%

Training permanent

Program full-time sau part-time

Servicii de înfrumusețare

Aplică acum

Echipa noastră de profesioniști, la dispoziția ta


Echipa NewLifeStudio, exclusiv feminină, este 100% dedicată în crearea imaginii tale perfecte în mediul online. Trainerii nostri se vor ocupa full-time de tine pe toată perioada colaborării în domeniul videochat-ului. Vei fi îndrumată pas cu pas și te vom ajuta să îți depășești limitele și să îți creezi o imagine online demnă de invidiat.

Un rol important îl are și profesoara noastră de limba engleză, care te va ajuta să inveți să conversezi din ce în ce mai bine cu membrii de pe site-uri. Fotografa noastră îti va fi alături pentru a imortaliza cele mai bune trăsături si pentru a ți le evidenția.

Contactează-ne

Hai pe blogul nostru


Hai pe blog și află mai multe despre videochat. Fii la curent cu noutățile din studioul nostru de videochat din Cluj, cu trendurile din fashion, styling si make-up.
Aici găsești sfaturi și recomandări utile pentru cel mai bine plătit job din România!

Blog

Lasă-ne numarul tău și te sunăm noi

Niciun fișier ales
Cookies.

Acest site foloseste Coockie pentru a-ti oferi o experienta mai buna de navigare. Click pe butonul `Accept` pentru a confirma.

Cookies | Termeni si Conditii | Politici de Confidentialitate

Accept